marți, 29 martie 2011

Metode de a renunta la fumat

Obisnuinta de ati aprinde o tigara in pauza, a inceput sa devina extrem de costisitoare.Dar cum sa te lasti de fumat?Dupa mai multe incercari de a reduce treptat tigarile sau de a te lasa brusc, printr-un efort de voiinta, uneori ajungi la concluzia ca ai nevoie de ajutor.Iata cateva sfaturi utile pentru a renunta la aceste viciu:

  • Hipnoza, acupunctura si meditatia pot reprezenta metode alternative pentru a te lasa de fumat, sau deasemenea pentru a botine un rezultat eficint pot fi folosite in combinatie cu plasturii, consilierea psihologica sau guma cu nicotina.
  • Doua din atuu-urile tale principale in lupta cu tigarile le pot reprezenta medicul si psihologul, carora ar trebui sa le faci o vizita. Astfle, specialistul, itit poate determina ce fel de dependenta ai, si care sr fi metodele care ti se potrivesc pentru a renunta la tigari.
  • Pentru ca nevoia de a fuma sa fie diminuata, principalul tau scop trebuie sa fie stabilirea unui echilibru intre corp, minte si reducerea nivelului de stres.
  • Plasturii cu nicotina nu dau intotdeauna rezultate eficiente. Dar, combinate cu terapii alternative si co o odurinta sincera a pacientului, te pot ajuta sa renunti la tigari, definitiv.                                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu