joi, 7 aprilie 2011

Celulita e o problema?...afla cum poti scapa de ea printr-o alimentatie sanatoasa!

 

              5 alimente care combat celulita

   Pe lângă evitarea alimentelor bogate în grăsimi şi a celor rafinate, introducerea anumitor alimente în dieta de zi cu zi îţi poate fi de mare folos. Iată 5 dintre alimentele care, potrivit nutriţioniştilor, sunt eficiente în combaterea celulitei.

1. Peşte. Măreşte consumul de peşte (somon, ton, sardine, macrou) pentru a beneficia de acizii graşi esenţiali. Aceştia ajută la îmbunătăţirea texturii pielii şi o tonifică.

2. Lactate degresate. Conţinutul ridicat de vitamine şi calciu este benefic pentru întregul organism, cât şi pentru piele. În ciuda acestor beneficii specialiştii recomandă consumul moderat.

3. Legume şi fructe. Atât legumele cât şi fructele sunt importante pentru o dietă echilibrată. Optează pentru cele proaspete, pentru un conţinut mai mare de antioxidanţi. Sunt recomandate citricele, roşiile, pătrunjelul, căpşunile şi ardeii graşi, deoarece au un conţinut bogat de vitamina C, care contribuie la menţinerea colagenului, conferind elasticitate pielii.

4. Nuci. Reprezintă sursă importantă de proteine, fibre şi grăsimi "bune". În plus, sunt foarte săţioase şi te ajută să mănânci mai puţin.

5. Ceaiul verde. Studiile efectuate în laborator pe cobai arată că ceaiul verde blochează asimilarea grăsimilor şi ţine departe kilogramele.

2 comentarii:

  1. Foarte bune aceste recomandari!
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alimentele sunt extrem de utile in lupta impotriva celulitei, dar daca nu iei si niste suplimente nu ai cum sa ajungi sa scapi intr-un timp scurt de celulita. Pe mine m-a ajutat sa scap de celulita un produs numit Cellinea! Sunt foarte incantata de acest lucru!

    RăspundețiȘtergere