miercuri, 6 aprilie 2011

o noua metoda de a face sport... kangoo jumps

Sportul inseamna sanatate, iar cand poti face sport si sa te distrezi in acelasi timp ...cu atat mai bine, nimic mai potrivit decat kangoo jumps!



Ghetele Kangoo Jumps    Ele au fost create, initial, pentru recuperarea persoanelor care au suferit traumatisme ale coloanei vertebrale sau ale articulatiilor. Sunt rezultatul a 13 ani de studii si perfectionare continua a produsului, efectuate de specialisti elvetieni. Sistemul autentic al arcurilor eliptice (IPS- Impact Protection System) se preseaza la fiecare pas facut si astfel neutralizeaza impactul cu solul, care ar afecta articulatiile cu pantofi normali. Rezultatul este o saritura care protejeaza articulatiile si ofera o senzatie de putere si lipsa de greutate, care ar putea fi comparata cu mersul in aer. Talpa Kangoo Jumps este mai lata decat la pantofii normali, asadar ai siguranta si stabilitate tot timpul.

Pentru o nutritie echilibrata...mananci mai des ...dar mai putin !

Alege sanatatea!
   Cel mai bine pentru organism este sa ai o nuntritie  echilibrata care implica 5 mese pe zi - mai bine mananci mai putin, dar mai des - in care intra o varietate de alimente din care nu trebuie sa lipseasca cerealele integrale, fructele si legumele. Toate trebuie combinate cu miscare si un stil de viata sanatos, fara excese de alcool sau tigari. Este un proces complex si complet, nu se leaga doar de alimentatie

Bine, bine, mancam sanatos, dar cum mancam? Pentru ca daca este un intreg proces, inseamna ca exista si niste reguli. Nutritionistul Lygia Alexandrescu a recunoscut ca exista intr-adevar o rutina a alimentatiei si mi-a descris cum ar trebui sa arate o zi echilibrata din punct de vedere nutritional: "Este foarte important sa existe 5 mese pe zi, 3 principale si 2 gustari, deoarece este mult mai indicat sa mancam mai des, dar mai putin, decat sa nu mancam nimic toata ziua si apoi sa luam o cina copioasa cand ajungem seara acasa si ne relaxam.