SPORT

Un stil de viata sanatos nu inseamna numai sa mancam sanatos, ci si sa facem sport. Nu va ganditi ca asta inseamana sa alergam kilometrii intregi pe zi, dar este foarte important pentru sanatate si pentru a avea un corp frumos.
De la mersul pe jos...la exercitii fizice
Fiecare dintre noi trebuie sa faca miscare, asadar putem incepe cu mersul pe jos, cum se spune mersul pe jos face piciorul frumos nu?...asa ca acest gen de a face miscare este la indemana tuturos si cel mai important nu costa nimic. Totodata putem face exercitii acasa, este de asemenea la indemana tuturor si ne ajuta sa ne mentinem tonusul.
Sala...o alternativa pentru un stil de viata sanatos
Pentru persoanele cu cateva kilograme in plus, dar si pentru cei care vor sa se mentina sau sa faca miscare intr-un cadru ogranizat, mersul la sala este o solutie. Se poate opta pentru exercitii la aparatele de fitness, aerobic, pilates ( una dintre cele mai moderne si mai eficiente variante de remodelare a corpului, dar are si scopul de a ajuta corpul in refacerea post-traumatica), putem alege stepul , tae-bo, sau unul dintre cele mai recente tipuri de aerobic: kangoo jumps (reprezinta cea mai moderna tehnica de aerobic din lume, exercitii fiind realizare cu ajutorul unor ghete cu talpa elastica).